Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Podsjetnik na Poziv na dostavu projektnih prijedloga ‘Znakovi kvalitete’ mikro, malim i srednjim poduzećima

19. listopada 2018.

S ciljem povećanja prepoznatljivosti kvalitete usluga i proizvoda mikro, malih i srednjih proizvođača, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta 13. srpnja 2018. objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga ‘Znakovi kvalitete’.
Prijave su započele 10. rujna 2018. i traju do 29. lipnja 2020. godine ili do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 7.500.000,00 kuna. Projektni prijedlozi podnose se elektronički, putem sustava eFondovi.
Potpore se dodjeljuju putem Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.- 2020.“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Najviši iznos potpore koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 75.000,00 kuna, a maksimalni intenzitet potpore koja se može dodijeliti iznosi 100%.
Dodijeljenim bespovratnim sredstvima, putem vaučera sufinancirat će se projektne aktivnosti koje se odnose na ostvarivanje prava korištenja sljedećih znakova kvalitete: – „Hrvatska kvaliteta“ – „Izvorno hrvatsko“ – „Tradicijski obrti”, – „Umjetnički obrti”. Vaučer se može dodijeliti za nabavu znaka/znakova od prihvatljivog pružatelja usluge: – Hrvatske gospodarske komore – Hrvatske obrtničke komore.
Znak ‘Izvorno hrvatsko’ nose visokokvalitetni proizvodi i usluge Republike Hrvatske koji su nastali kao rezultat razvojno-istraživačkog rada, invencije, inovacije ili dugogodišnje tradicije, a u suradnji s tvrtkama nositeljima znakova kvalitete, Hrvatska gospodarska komora promovira i podiže svijest potrošača o kvaliteti hrvatskih proizvoda i usluga koje se vizualno prepoznaju po znakovima kvalitete “Hrvatska kvaliteta” i “Izvorno hrvatsko”.

Projektni prijedlozi se podnose elektronički, putem sustava eFondovi – https://efondovi.mrrfeu.hr/MISCms/Pozivi/Poziv?id=1e4bafa0-d138-40f5-82bb-b16d488cab63

Zadnja izmjena: 19. listopada 2018.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content