Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Održan Supervizijski susret „Praćenje razvoja djeteta i planiranje uz pomoć razvojnih mapa“ u Dječjem vrtiću Metković

25. studenoga 2019.

U subotu (23.11.2019. godine) u Dječjem vrtiću Metković održan je Supervizijski susret „Praćenje razvoja djeteta i planiranje uz pomoć razvojnih mapa“. Supervizijskim susretom završena je edukcija pod nazivom Praćenje razvoja djeteta i planiranje uz pomoć razvojnih mapa koju provodi Pučko otvoreno učilište Korak po korak iz Zagreba. Za ovaj susret odgojitelji su pripremili svoje primjere razvojnih mapa te su konkretno vidjeli načine prikupljanja informacija o djeci, kako informacije slagati i koristiti u radu s djecom i roditeljima. Također imali su i priliku podijeliti svoje dileme koje im se javljaju pri izradi razvojnih mapa te dobiti odgovore o mogućim načinima rješavanja istih.
Edukacija odgojitelja provedena je u sklopu realizacije projekta „ Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020, kojeg provodi Grad Metković u partnerstvu s Dječjim vrtićem Metković, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u 100%-tnom iznosu, unutar Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Vrijeme provedbe projekta je 30 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je 6.083.886,65 kuna.
Polaznici će dobili potvrdu o stručnom usavršavanju koju supotpisuju Agencija za odgoj i obrazovanje i POU Korak po korak.

„Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Metkovića.“

Zadnja izmjena: 25. studenoga 2019.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content