Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

U tijeku je 5. radionica u sklopu projekta „Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve“

29. studenoga 2019.

U prostorijama Multimedijalnoga centra u Metkoviću , u razdoblju od 25. do 29. studenoga (svaki dan po 4 sata), održava se peta radionica gdje sudionici mogu učiti o sljedećim temama:
1. Dobar životopis zlata vrijedi
2. Izrada životopisa
3. Izrada životopisa na engleskom jeziku
4. Izrada molbe za posao na engleskom jeziku
5. Slanje molbi i životopisa potencijalnim poslodavcima.

Voditeljica projekta gđa Martina Tomić je polaznicima zahvalila na sudjelovanju na radionici .Također je dodala da se nada da će im ova edukacija pomoći u pronalasku poslu te im uliti puno samopouzdanja kojega nisu imali dovoljno do sad. Ovo je bila posljednja radionica gdje su polaznici pisali životopise i molbe na engleskom jeziku. Iduća radionica će imati isti cilj kao prva i druga – motivirati sve polaznike na način koji možda dosad nisu imali priliku vidjeti.
Izvršitelj aktivnosti projekta je „Prijateljica Socijalna Zadruga.“
„Ovim putem pozivamo sve zainteresirane nezaposlene osobe da nam se pridruže na jednoj od radionica idućih mjeseci. Mogu se javiti mailom na martina.tomic@metkovic.hr ili osobno doći u Grad. Bitno je naglasiti da su neki od polaznika već pronašli svoj put do uspjeha te im ovim putem čestitamo. Iduća radionica je planirana u prosincu i iskreno se nadamo da će biti jednako zanimljivo i poučno kao i do sad,“ rekla je gđa Tomić.

Zadnja izmjena: 29. studenoga 2019.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content