Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Obavijest za poljoprivrednike

10. lipnja 2020.

Obavještavaju se nositelji obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava sa sjedištem i poljoprivrednom proizvodnjom na području Grada Metkovića da će Grad Metković slijedeći tjedan nastaviti sa svim planiranim aktivnostima u svezi Javnog poziva za dodjelu potpora u poljoprivredi.

Nakon što je uslijed posebnih mjera zbog pandemije koronavirusa Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi bio obustavljen, Grad Metković će dana 15. lipnja 2020. godine (ponedjeljak) ponovno otvoriti Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi za 2020. godinu. 

Javni poziv će biti otvoren od 15. lipnja 2020. do 30. studenog 2020. godine, odnosno do utroška sredstava planiranih programom za ovu godinu.

Zahtjevi podneseni prije navedene obustave su u obradi i biti će isplaćeni nakon dostave zaključka na adrese podnositelja.

Cijeli tekst Javnog poziva zajedno s potrebnim obrascima biti će objavljen na službenoj stranici Grada Metkovića: http://www.grad-metkovic.hr te će isti također biti dostupni na porti Grada Metkovića na adresi: Metković, Stjepana Radića 1.

NAPOMENA: Stranke ne trebaju zahtjevu prilagati Potvrdu o nepostojanju duga prema Gradu Metkoviću, već će Odsjek za komunalne poslove, prostorno planiranje, gospodarstvo i fondove EU po službenoj dužnosti zatražiti istu od Odjeka za proračun, računovodstvo i financije!!!

 

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za komunalne poslove, prostorno planiranje, 

gospodarstvo i fondove EU

Zadnja izmjena: 10. lipnja 2020.

Komentari su zatvoreni.