Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Održano uvodno predavanje stručnoga osposobljavanja za voditelja agroturističkog gospodarstva

22. studenoga 2019.

Jučer je u prostorijama hotela Narona održano uvodno predavanje stručnoga osposobljavanja za voditelja agroturističkog gospodarstva u sklopu projekta “Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve”. Edukacije će trajati 3 mjeseca, tj. 180 sati, oko 100 sati teorijske nastave i 80 sati praktične nastave. Prijavljeno je 20 polaznika koji su trebali zadovoljiti uvjete propisane projektom. Voditeljica projekta, gđa Martina Tomić je zahvalila polaznicima na sudjelovanju u ovoj projektnoj aktivnosti te je dodala kako se nada da će ovo osposobljavanje biti na obostrano zadovoljstvo te će sudionicima biti od velike koristi na profesionalnom planu. Za provedbu osposobljavanja je angažirano Visoko učilište Žižić te su uvodno predavanje održali predavačig. Obrad Lalovac i g. Rade Nikoletić.
Projekt je ukupne vrijednosti od 420.160,00 kn, a intezitet potpore je 100%. Partner projekta je Općina Kula Norinska, upravljačko tijelo je Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, dok je Posredničko tijelo razine 2 za projekt Hrvatski zavod za zapošljavanje.
Cilj projekta „Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve“ je povećanje razine zapošljivosti i socijalne kohezije pripadnika ranjivih skupina na području Dubrovačko–neretvanske županije te zapošljavanje minimalno 70 % sudionika projektnih aktivnosti u narednih 5 godina nakon završetka projekta.
Ukupna vrijednost projekta je 420.160,00 kn, a intenzitet potpore je 100%. Razdoblje provedbe projekta je 18 mjeseci.

Zadnja izmjena: 22. studenoga 2019.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content