Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Informacija o podnošenju zahtjeva za izdavanje propusnica od strane Stožera civilne zaštite Grada Metkovića

24. ožujka 2020.

Obavještavaju se osobe s prebivalištem i stalnim boravištem na području grada Metkovića, koji iz vitalnih obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama ili nužne kupnje hrane i osnovnih potrepština moraju otići izvan područja grada Metkovića, da zahtjev mogu  podnijeti putem e-maila civilna.zastita@metkovic.hr, te osobno dolaskom ispred Gradske uprave na adresi Stjepana Radića 1.

Obrazac će biti dostupan i na web stranici www.grad-metkovic.hr . Obrazac treba biti vlastoručno potpisan, a podnositelji pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću jamče za istinitost podataka navedenih u zahtjevu.

Postupak izdavanja propusnica je sljedeći:

Podnositelji popunjeni obrazac ostavljaju na improviziranom šalteru ispred Gradske uprave, a na obrascu će podnositelji ostaviti broj telefona na koji će ih se kontaktirati nakon obrade zahtjeva. Svi zahtjevi bi trebali biti obrađeni i izdane od strane Stožera civilne zaštite Grada Metkovića tijekom dana.

Molimo podnositelje zahtjeva da se pridržavaju uputa i mjera propisanih od Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i da ovu mjeru koriste samo u nužnim situacijama.

Zahtjevi se podnose radnim danom od 8-11 sati. Preuzimanje propusnica je svakim radnim danom od 13 do 14 sati.

Još jedanput apeliramo da građani dobro prate sve Odluke Stožera civilne zaštite RH i da se pridržavaju se istih, kako ne bi bili sankcionirani.

 

Zahtjev-za-izdavanje-propusnice-Grad-Metković-Stožer-civilne-zaštite-Grada-Metkovića

 

Detalji Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2020_03_35_737.html

 

S obzirom na brojne upite Poslodavaca o izgledu i formi same Propusnice, istu možete pronaći na linku;

PROPUSNICA – Primjer

 

Zadnja izmjena: 24. ožujka 2020.

Komentari su zatvoreni.