Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Završena još jedna u nizu edukacija u Dječjem vrtiću Metković

2. prosinca 2019.

U Dječjem vrtiću Metković, 29. i 30. studenog 2019. godine održane su radionice na temu „Komunikacija s djecom rane dobi“, „Razvoj slike o sebi“ i „Suradnja s obitelji“. S njima je ujedno i završena edukacija pod nazivom „Uvodni seminar KORAK PO KORAK u radu s djecom predškolske dobi“ koju provodi Pučko otvoreno učilište Korak po korak iz Zagreba.
Sudionici su se tijekom radionica uključivali u praktične vježbe i aktivnosti kroz koje su mogli iznijeti svoje viđenje situacije i ponašanje djeteta odnosno roditelja. Kroz predavanja voditeljica Jadranke Tomljenović i Vesne Katić mogli su usvojiti nova znanja, koja će im omogućiti prepoznati ponašanja i korištenje različitih strategija prema djeci, odnosno roditeljima. Sve će to dovesti do više razine kvalitete odgojno-obrazovnog rada i benefite za sve uključene u proces: dijete, roditelje i odgojitelje.
Edukacija odgojitelja provedena je u sklopu realizacije projekta „ Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020, kojeg provodi Grad Metković u partnerstvu s Dječjim vrtićem Metković. Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda u 100%-tnom iznosu, unutar Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Vrijeme provedbe projekta je 30 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je 6.083.886,65 kuna.
Polaznici će dobiti potvrdu o stručnom usavršavanju koju supotpisuju Agencija za odgoj i obrazovanje i POU Korak po korak.

„Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Metkovića.“

Zadnja izmjena: 2. prosinca 2019.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content