Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

AKADEMIK LUKO PALJETAK NA PRIJEMU KOD GRADONAČELNIKA DALIBORA MILANA

10. listopada 2018.

Gradonačelnik grada Metkovića Dalibor Milan primio je danas u svom uredu dubrovačkog književnika i akademika Luka Paljetka u sklopu predstavljanja zbirki pjesama Nakupine i Gorka zora u Gradskom kulturnom središtu Metković povodom 75. obljetnice rođenja autora.
Gradonačelnik je zahvalio akademiku Paljetku na dolasku, čestitao mu na uspjehu i dodao da mu je iznimna čast primit tako velikog čovjeka koji iza sebe ima jako bogato umjetničko i književno stvaralaštvo.
Akademik Paljetak se također zahvalio gradonačelniku Daliboru Milanu na prijemu i potpori ističući kako je Metković drugi grad nakon Dubrovnika u kojem predstavlja svoju zbirku pjesama. Prijam je iskoristio da mu daruje svoju posljednju zbirku Gorka zora i dvostruki CD na kojem je 38 njegovih pjesama od kojih su neke i uglazbljene.
Na prijemu kod Gradonačelnika uz akademika Luka Paljetka bili su i njegova supruga Anamarija, Božidar Lovrić, predsjednik Ogranka Matice hrvatske u Metkoviću i Darko Matičević, šansonjer.
Podsjetimo, večeras (10. listopada 2018. godine) u 19,00 sati u Gradskom kulturnom središtu akademik Luko Paljetak predstavlja dvije nove zbirke pjesama Nakupine i Gorka zora.

Zadnja izmjena: 10. listopada 2018.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content