Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Gradonačelnik Dalibor Milan sa suradnicima posjetio Dječji vrtić Metković

3. rujna 2019.

Jučer, 2. 9. 2019., gradonačelnik Dalibor Milan, uz pratnju pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Ivice Popovića i voditeljice Odsjeka za komunalne poslove, prostorno planiranje, gospodarstvo i fondove EU Sande Tomić, posjetio je Dječji vrtić Metković povodom opremanja vrtića u sklopu Projekta „Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020 .
Realizacijom Projekta „ Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020 koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u 100%-tnom iznosu, unutar Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. nabavljena je oprema za sportski integrirani program (švedske klupe, koordinacijske ljestve, švedski sanduk, golovi, strunjače, komplet za malu kuglanu, lopte, vijače…), slikovnice za dječje boravke, oprema za kuhinju (električna parno-konvencijska peć, kruhoreznica, posuđe,…), kolica za čišćenje, usisavači, namještaj za sobe dnevnog boravka (dječje ležaljke, posteljine, ormarići, ježići za literaturu…), didaktika, igračke (guralice, traktori, kuhinje, kućica, penjalica s dva tobogana, lutke, liječnički set), materijali za Montessori program, digitalno-logopedski set- koji je postao tijekom proteklih 15 godina standardni dio opreme svakog logopeda te predstavlja inovaciju u obradi zvučnog signala koristeći digitalno signalno procesiranje, koje omogućava brzu i preciznu obradu zvuka gotovo istom kvalitetom i brzinom kako to radi i ljudski mozak.
Poseban naglasak je na nabavljenoj opremi za senzornu sobu (bazeni s lopticama, stepenice s toboganom, stup sa svjetlom, krug za ljuljanje, taktilne lopte, tunel za provlačenje…), koja će biti u funkciji od 1. listopada.
Ukupna vrijednost nabavljene opreme je 895.649,33 kune i opremljen je 21 boravak.
Projekt provodi Grad Metković u partnerstvu s Dječjim vrtićem Metković. Vrijeme provedbe projekta je 30 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je 6.083.886,65 kn.

„Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Metkovića.“

 


 

Zadnja izmjena: 3. rujna 2019.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content