Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Održana šesta radionica u sklopu projekta „Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve“

23. prosinca 2019.

U prostorijama Multimedijalnoga centra u Metkoviću , u razdoblju od 16. do 20. prosinca (svaki dan po 4 sata), održana je šesta radionica gdje su sudionici mogli učiti o sljedećim temama:
1. Dobar životopis zlata vrijedi
2. Kako napisati dobar životopis
3. Koje vještine i kompetencije posjedujem
4. Molba za posao
5. Slanje molbi i životopisa potencijalnim poslodavcima.

Voditeljica projekta gđa Martina Tomić je polaznicima zahvalila na prijavljivanju na radionicu. Istaknula je kako je danas važno znati predstaviti sebe poslodavcima te spremno i samouvjereno ući u bilo koji posao. Ovo je bila posljednja radionica na kojoj su polaznici učili pisati životopis i molbu.

Polaznicima je najzanimljiviji dio bio onaj gdje su sami otkrivali koje kompetencije posjeduju te na koji način će ih još razviti i usmjeriti tamo gdje su one potrebne. Na predavanjima je vladala pozitivna atmosfera koja je bila prisutna sve do zadnjega dana radionica. Na samome kraju, edukatorica na radionici, gđa Nikolić je rekla:
„Nadamo se da smo uspjeli svim polaznicima pomoći u pisanju životopisa i molbe, te kako su sada puno kompetentniji i spremniji na ulazak na tržište rada. Važna je svaka informacija koju su dobili na radionicama i koju će moći iskoristiti na najbolji mogući način.“

Iduća radionica je planirana u siječnju gdje će biti riječi o motiviranju i osnaživanju transferzalnih vještina – upravljanja, komunikacije, rada u timu, prezentiranju. Vidimo se!

 

Zadnja izmjena: 23. prosinca 2019.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content