Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Završeno osposobljavanje za gerontodomaćicu u projektu „Zaželi i ostvari“

28. kolovoza 2020.

Nakon što su početkom lipnja krenule te polovicom kolovoza uspješno položile ispit 35 pripadnica ciljane skupine zaposlene na projektu „Zaželi i ostvari“ uspješno su završile osposobljavanje za gerontodomaćicu, koje je proveo Centar za obrazovanje Narona u gradu Metkoviću.

Kroz navedeno osposobljavanje usavršile su i stekle nova znanja i vještine koje će im sasvim sigurno pomoći u nastavku rada na projektu te nakon što ovaj i projekt završi. Zbog pogoršanja epidemiološke situacije nažalost nije bilo javne dodjele uvjerenja te će ista biti uručena svakoj pripadnici pojedinačno.

 Kroz projekt „Zaželi i ostvari“ zaposleno je 35 pripadnica ciljane skupine koje se brinu o najmanje 140 korisnika kroz period od dvije godine. Cilj projekta je unaprijediti i osnažiti radni potencijal pripadnica ciljane skupine te povećati razinu kvalitete života za najmanje 140 krajnjih korisnika. Projekt „Zaželi i ostvari“ UP.02.1.1.05.0191 je financiran u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020“ iz sredstava Europskog socijalnog fonda.

 

Zadnja izmjena: 28. kolovoza 2020.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content