Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Održan 3. Modul Stručno razvojnog centra za provedbu programa odgojno obrazovnog rada za poticanje darovitosti djece rane i predškolske dobi

14. prosinca 2020.

U petak, 11. prosinca 2020. godine, održan je 3. modul edukacije Stručno razvojnog centra DV Cvit Mediterana (Split) za provedbu programa odgojno obrazovnog rada za poticanje darovitosti djece rane i predškolske dobi . Zbog sigurnosti i epidemiološke situacije, edukacija je održana putem Zoom aplikacije.

U sklopu provedbe projekta „ Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020 u prije spomenutoj edukaciji sudjelovale su pedagogica, psihologinja i odgojiteljica Dječjeg vrtića Metković.

Jelena Birsa, psihologinja DV Cvit Mediterana  održala je predavanje na temu Što je darovitost i kako je prepoznati – proces identifikacije potencijalno darovite djece. Tijekom predavanja održano je nekoliko vježbi, na način da je predavačica podijelila  polaznike edukacije u virtualne sobe kako bi se mogao ostvariti rad u grupama.

Predavanje Uloga stručnog suradnika pedagoga i odgojitelja u prepoznavanju i identifikaciji potencijalno darovitog djeteta  održala je Antonija Babić, pedagoginja DV Cvit Mediterana.

Projekt „ Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020  provodi Grad Metković u partnerstvu s Dječjim vrtićem Metković, koji se financira iz Europskog   socijalnog fonda u 100%-tnom iznosu, unutar Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Vrijeme provedbe projekta je 30 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je 6.083.886,65 kuna.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Metkovića.“

Zadnja izmjena: 14. prosinca 2020.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content