Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Potpisan Ugovor o sufinanciranju projekta „Izvođenje radova na oborinskoj odvodnji u Ulici sv. Ćirila i Metodija“

7. rujna 2022.

 

Grad Metković i Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine su dana 6. rujna 2022. godine potpisali Ugovor o sufinanciranju projekta „Izvođenje radova na oborinskoj odvodnji u Ulici sv. Ćirila i Metodija“.

Ovim projektom se pridonosi razvoju komunalnog gospodarstva i podizanju razine javnih usluga stanovništva grada Metkovića kroz izgradnju oborinske kanalizacije u Ulici sv. Ćirila i Metodija. Oborinska kanalizacija na dijelu ulice sv. Ćirila i Metodija izvedena je na način da su po rubu postojeće prometnice postavljeni slivnici, koji su povezani sa kanalizacijskom cijevi i priključeni na reviziono okno koje se nalazi na mjestu gdje se ulica sv. Ćirila i Metodija odvaja na cestu prema ulici Nikole Tesle. Oborinska kanalizacija na cesti koja spaja ulicu sv. Ćirila i Metodija sa ulicom Nikole Tesle, izvedena je na način da su postavljena tri reviziona okna koja su međusobno povezana s kanalizacijskim cijevima, te su su spojena na reviziono okno mješovitog sustava u ulici Nikole Tesle.

Ugovorena vrijednost radova iznosi 626.875,00 HRK od čega Ministarstvo sufinancira investiciju u iznosu od 100.000,00 HRK.

Grad Metković intenzivno radi na daljnjem razvoju i ujednačavanju komunalnog standarda.

Zadnja izmjena: 14. prosinca 2022.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content