Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Održavanje radionice na projektu dRural

9. prosinca 2022.

U srijedu, 14. prosinca 2022. godine, u Ustanovi za kulturu i sport Metković (Stjepana Radića 1, Metković) s početkom u 16,00 sati održati će se radionica o projektu dRural i o tome kako možete ostvariti novčanu potporu za proširenje Vašeg poslovanja. U tijeku su dva otvorena poziva za financiranje jednostavnih i složenih usluga.

Prijavom na poziv za jednostavne usluge možete ostvariti potporu u iznosu od 5.000€.

Prijavom na poziv za složene usluge možete ostvariti potporu u iznosu od 50.000€.

Sudjelovanjem na projektu i na platformi dRural moći ćete online putem predstaviti vaše inovativne usluge potencijalnim kupcima na ruralnom području Dubrovačko-neretvanske županije.

Pozivamo sve obrtnike, OPG-ove, tvrtke i druge poslovne subjekte koje vide priliku za svoje poslovanje da nam se pridruže na radionici.

Više doznajte na: https://drural.hr/hr/page/open-calls/

Projekt provodi Grad Metković, Dom zdravlja Metković,  Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA, , Tehnologijsko-razvojni centar u Osijeku (TERA) sa partnerima iz Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije. Projekt dRural je financiran u sto postotnom iznosu iz EU programa OBZOR 2020., ukupne vrijednosti 15.296.927,50 eura.

Prijaviti se na radionicu možete putem maila: niko.bojbasa@metkovic.hr  

Zadnja izmjena: 9. prosinca 2022.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content