Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

dRural platforma predstavljena tradicionalnim obrtnicima na sajmu Siđ

2. kolovoza 2023.

 

Predstavnici Grada Metkovića prisustvovali su u srijedu 02. kolovoza 2023. godine na sajmu Siđ u Slanome gdje su brojne proizvođače rukotvorina, eko proizvoda i tradicionalnih delicija upoznali s prednostima dRural platforme. Ovo je bila jedna od prilika pomoću koje se moglo osobno zainteresirane upoznati sa svime što drural.hr nudi, ali i pokazati im kako mogu pronaći svoje mjesto u razvoju ponude u ruralnim područjima.

Projekt provodi Grad Metković, Dubrovačko neretvanska županija u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA-om, Dom zdravlja Metković, Tera Tehnopolis d.o.o. te partneri iz Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije.

Projekt dRural je financiran u sto postotnom iznosu iz EU programa OBZOR 2020., ukupne vrijednosti 15.296.927,50 eura. Traje do 30.06.2024. godine i namijenjen je pametnim ruralnim zajednicama, revolucionarnom projektu koji promiče holistički razvoj ruralne zajednice, održivost digitalne inovacije i socijalnu koheziju.

Zadnja izmjena: 2. kolovoza 2023.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content