Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Poziv na online edukaciju Centra za poduzetništvo – “(O)PG – kako ga osnovati, kako poslovati, kako dobiti potporu?”

29. rujna 2023.

 

Imate OPG, ali još niste sigurni koje su vaše obveze i davanja? Želite pokrenuti OPG, a ne znate koji su koraci osnivanja, uvjeti za prodaju proizvoda? Ne znate koji su uvjeti za obavljanje ugostiteljskih i turističkih usluga na OPG-u? Želite znati više o mogućnostima financiranja?

Centar za poduzetništvo organizira besplatnu online edukaciju na temu „(O)PG – kako ga osnovati, kako poslovati, kako dobiti potporu?”

Na vrijeme se prijavite jer obiteljska poljoprivredna gospodarstva predstavljaju stratešku odrednicu hrvatske poljoprivrede, osiguravaju održivo gospodarenje prirodnim resursima, čuvaju bioraznolikost te utječu na zaustavljanje trenda depopulacije i daljnji razvoj ruralnih sredina.

Termin održavanja: 06.10.2023. s početkom u 9:00 sati

Predviđeno trajanje edukacije: 4 sata

Program edukacije

Radionicu će voditi Valentina Hažić, poslovna savjetnica s dugogodišnjim iskustvom u savjetovanju poljoprivrednih proizvođača. Po struci je magistar agronomije, sveučilišni specijalist poslovne ekonomije te doktorand na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Vlasnica je obrta Agrotina i članica OPG-a Hažić koje se bavi proizvodnjom i preradom jabuka i grožđa, pružanjem turističko-ugostiteljskih usluga i usluge smještaja. Bavi se razvojem svog OPG-a u smislu planiranja razvojnih investicija i pripremanja projekata za financiranje iz EU fondova.

Za sudjelovanje na edukaciji prijavite se putem:

– poveznice: https://forms.gle/RE9JNebpzs2wWAENA

– maila: czp@czp.hr 

– telefona: 020/418-401

Zadnja izmjena: 29. rujna 2023.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content