Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Predstavnici Grada Metkovića na Dubrovnik Expo održali promociju projekta „dRural“

26. listopada 2023.

 

Predstavnici Grada Metkovića sudjelovali su danas, 26. listopada 2023. godine na Dubrovnik Expo gdje su skupa sa ostalim partnerima sa projekta promovirali projekt „dRural“.  Zainteresirani su se mogli informirati o svim mogućnostima koje pruža platforma drural.hr. Trenutno na platformi imamo više od 110 web shopova koji nude više od 140 usluga. Do kraja projekta se očekuje i izrada kompleksnih servisa koji će obogatiti ponudu platforme te, nadamo se, obogatiti kvalitetu života na području kako doline Neretve tako i cijele županije.

Projekt provodi Grad Metković, Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s  Regionalnom razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA-om, Dom zdravlja Metković, Tehnologijsko-razvojni centar u Osijeku (TERA) te sa partnerima iz Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije.

Projekt “dRural” je financiran u sto postotnom iznosu iz EU programa OBZOR 2020., ukupne vrijednosti 15.296.927,50 eura. Traje do 30.06.2024. godine i namijenjen je pametnim ruralnim zajednicama, revolucionarnom projektu koji promiče holistički razvoj ruralne zajednice, održivost digitalne inovacije i socijalnu koheziju.

Zadnja izmjena: 26. listopada 2023.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content