Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Potpisani ugovori o dodjeli studentskih stipendija za akademsku 2023./2024. godinu

28. prosinca 2023.

Gradonačelnik Dalibor Milan jutros je u Galeriji Gradskoga kulturnog središta Metković sa studentima potpisao ugovore o dodjeli studentskih stipendija za akademsku 2023./2024. godinu.

Iako je Grad Metković i proteklih godina dodjeljivao jedan od najvećih iznosa studentskih stipendija u RH, ove je godine isti dodatno povećan. Tako će korisnici gradske stipendije kroz 10 mjeseci akademske godine primati mjesečni iznos od 180,00 eura / 1356,21 kn.

Stipendije je ukupno dobilo 33 studenta – njih deset u kategoriji ‘Uspješni i daroviti studenti’, sedam u kategoriji ‘Studenti slabijega socio-ekonomskog statusa’, deset u kategoriji ‘Studenti deficitarnih zanimanja’ te šest u kategoriji ‘Studenti s invaliditetom’.

„Izuzetno mi je drago što Grad Metković financijski olakšava našim studentima i njihovim roditeljima. Uz gradske stipendije, u idućoj godini Grad Metković će i dalje studentima sufinancirati dvije autobusne povratne karte do mjesta studiranja i obrnuto. Svim našim studentima želim mnogo uspjeha u nastavku obrazovanja kojega će Grad Metković nastaviti podupirati i u budućnosti“, poručio je gradonačelnik Milan prilikom potpisivanja ugovora.

Zadnja izmjena: 29. prosinca 2023.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content