Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

OBAVIJEST ZA POLJOPRIVREDNIKE SA SJEDIŠTEM NA PODRUČJU GRADA METKOVIĆA

12. travnja 2024.

 

Obzirom na veliki interes i učestale upite, Grad Metković obavještava poljoprivrednike (nositelje OPG-a, obrte, trgovačka društva, zadruge i druge pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje poljoprivredne djelatnosti) sa sjedištem na području grada Metkovića, koji su se planirali u 2024. godini prijaviti na Javni poziv za dodjelu potpora u Poljoprivredi,

 da će se Javni poziv objaviti tijekom svibnja 2024. godine!

Naime, zbog provođenja potrebne procedure (dobivanje suglasnosti na novo Programsko razdoblje 2024.-2026. od strane Ministarstva poljoprivrede, donošenje Programa na Gradskom vijeću) datum raspisivanja Javnog poziva se malo oduljio.

Stoga Grad Metković moli potencijalne prijavitelje za razumijevanje te čuvanje financijske dokumentacije (RAČUNA) za nabavljenu opremu, mehanizaciju ili druge usluge čiji trošak je prihvatljiv u navedenom  Javnom pozivu, a prihvatljivi su računi od 1.1.2024. godine.

Obavijest o točnom datumu raspisivanja Javnog poziva biti će na vrijeme objavljen na službenoj stranici Grada Metkovića: www.grad-metkovic.hr  kao i lokalnim portalima.

Isto tako, koristimo priliku da prenesemo informaciju iz Hrvatskih voda koja je važna za poljoprivrednike, a to je da u četvrtak 18.04.2024. počinje sa radom natapni kanal prvi tjedan smanjenim kapacitetom, a odmah iza toga punim kapacitetom.

                                                                                    Jedinstveni upravni odjel

                                                                Odsjek za komunalne poslove, prostorno planiranje,

                                                                                  gospodarstvo i fondove EU

 

Zadnja izmjena: 12. travnja 2024.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content