Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Projekt „ Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020

27. veljače 2019.

Provedbom projekta „ Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u 100%-tnom iznosu, zaposlen je 21 djelatnik.
Kako bi se doprinijelo unaprjeđenju usluga i produljenju radnog vremena vrtića, u sklopu projekta zaposleno je 12 odgojitelja (devet na puno radno vrijeme i tri na pola radnog vremena), kineziolog, psiholog, defektolog-rehabilitator, kuharica (na pola radnog vremena), dvije spremačice (na pola radnog vremena), dva domara (na pola radnog vremena) i voditelj projekta.
Uključena su djeca u produljeni, smjenski i poslijepodnevni boravak. Djeci s poteškoćama u razvoju pružit će se sveobuhvatni rehabilitacijski pristup.
Uključivanjem psihologa i defektologa-rehabilitatora upotpunjen je rad stručne službe.
Provedena je edukacija dviju odgojiteljica za provođenje Montessori programa kroz 5 Modula od predviđenih 10.
Provodi se integrirani sportski program za vrtićki uzrast u organizaciji kineziologa.
Za buduće referentno razdoblje predviđeno je: opremanje senzorne sobe, nabava namještaja i didaktičke opreme, nabava literature i materijala za edukativne aktivnosti za djecu, nabava digitalno-logopedskog seta, stručne literature, edukacije odgojitelja i stručne službe za jačanje stručnih kompetencija, nastavak stručnog usavršavanja 2 odgojiteljice prema koncepciji Marije Montessori, opremanje dvorane za integrirani sportski program i nabava opreme za kuhinju.

 

„Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Metkovića.“

 

Zadnja izmjena: 27. veljače 2019.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content