Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Edukacija Stručno razvojnog centra za provedbu programa odgojno obrazovnog rada za poticanje darovitosti djece rane i predškolske dobi u sklopu projekta „ Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020

14. veljače 2020.

U sklopu provedbe projekta „ Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020 prvom modulu edukacije Stručno razvojnog centra Dječji vrtić Cvit Mediterana (Split) za provedbu programa odgojno obrazovnog rada za poticanje darovitosti djece rane i predškolske dobi, održanom 07. veljače 2020. godine nazočile su pedagogica, psihologinja i odgojiteljica Dječjeg vrtića Metković.
Kroz program ove edukacije polaznici stječu temeljno osposobljavanje za neposredan rad s potencijalno darovitom djecom u dječjim vrtićima. Edukacija je namijenjena odgojiteljima i stručnim suradnicima, a provodit će se kroz deset edukacijskih modula.
Program Stručno razvojnog centra osmišljen je s ciljem da se modulima prezentiraju, osmisle, razmjene pitanja, strategije, metode i oblici rada s darovitom djecom. Program Centra ostvarivat će stručni tim ustanove Cvit Mediterana, odgojiteljice voditeljice igraonice za darovite, odgojiteljice posebnih programa, stručnjaci hrvatskih sveučilišta, predstavnici Ministarstva znanosti i obrazovanja, Agencije za odgoj i obrazovanje i suradnici Stručno razvojnog centra Dječjeg vrtića Iskrica.
Projekt „ Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020 provodi Grad Metković u partnerstvu s Dječjim vrtićem Metković, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u 100%-tnom iznosu, unutar Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Vrijeme provedbe projekta je 30 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je 6.083.886,65 kuna.

„Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Metkovića.“

Zadnja izmjena: 14. veljače 2020.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content