Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

POČELE EDUKATIVNE RADIONICE U SKLOPU PROJEKTA „UČIMO GOSPODARITI OTPADOM!“

24. prosinca 2018.

Grad Metković je počeo s provedbom edukativnih radionica u sklopu projekta „Učimo gospodariti otpadom!“ koji se financira iz Kohezijskog fonda (ref. Broj. Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava K.K.06.3.1.07.0006.). Predmetne edukativne radionice s očekivanim ishodima učenja je počela provoditi renomirana Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce iz Splita u Srednjoj školi Metković, Gimnaziji Metković, te se planiraju i zanimljive radionice za Dječji vrtić Metković u narednom razdoblju do svibnja 2019. godine.
Radionice su počele 14.12.2018. s predavanjima na temu Edukacijski programom „Kompostiranje“ u Srednjoj školi Metković na kojem su učenici educirani na temu važnosti kompostiranja.
U srijedu, 19.12.2018. obilježen je Dan borbe protiv plastičnih vrećica prezentacijom o odvojenom prikupljanju otpada u Gimnaziji Metković i Srednjoj školi Metković prigodnom prezentacijom i podjelom platnenih vrećica, blokova i letaka u sklopu izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom unutar projekta „Učimo gospodariti otpadom!“
Radionice su popraćene radijskom reportažom pomoću koje su dodatno diseminirani podaci svim ciljnim skupinama na području Grada Metkovića i Kule Norinske.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda.
Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Metkovića

 

Zadnja izmjena: 24. prosinca 2018.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content