Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Potpisani ugovori s 35 žena u sklopu projekta „Zaželi i ostvari“

30. travnja 2019.

U Galeriji Ustanove za kulturu i sport upriličeno je potpisivanje ugovora s 35 žena na projektu „Zaželi i ostvari“. Gradonačelnik Dalibor Milan potpisao je ugovore sa 27 žena, dok je načelnik Općine Kula Norinska potpisao ugovore s 8 žena. Potpisivanju ugovora nazočili su i Tomislav Bjeliš, voditelj ispostave Metković Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te Niko Bojbaša, voditelj projekta „Zaželi i ostvari“.
Ukupna vrijednost projekta iznosi 5.329.980,00 kuna. Nositelj projekta je Grad Metković dok su partneri Hrvatski zavod za Zapošljavanje- Područni ured Dubrovnik, Centar za socijalnu skrb Metković, Općina Kula Norinska i Udruga Dobra Metković.
Ovim projektom će se osnažiti i unaprijediti radni potencijal 35 žena s područja Grada Metkovića i Općine Kula Norinska, te potaknuti uključenost i povećati razina kvalitete života 140 krajnjih korisnika.
Projekt „Zaželi i ostvari“ je financiran EU sredstvima iz Europskog socijalnog finda u okviru poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi- program zapošljavanja žena“, kodni broj (UP.02.1.1.05).

Zadnja izmjena: 30. travnja 2019.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content