Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Uspješno završena deseta, a ujedno i posljednja radionica u sklopu projekta „Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve“

27. travnja 2020.

U razdoblju od 21. travnja 2020. do 25. travnja 2020. godine održana je deseta, a ujedno i posljednja radionica u sklopu projekta, gdje su sudionici mogli učiti o sljedećim temama predstavljenim kroz Modul 4 „Prezentacija i intervju“:

  1. Komunikacijske vještine
  2. Trening prezentacije vještina za intervju za posao
  3. Trening prezentacije vještina za intervju za posao
  4. Neverbalna komunikacija u praksi
  5. Pokazivanje primjera intervjua za posao.

Edukatorica na radionicama je ukratko ispričala najzanimljivije s radionica:

„Zbog izvanredne situacije s pandemijom COVID-19 u na području cijele Republike Hrvatske, edukacijski program je održan „online“, u individualnim terminima s svakim od polaznika edukacije. Prilagodili smo se trenutnoj situaciji u skladu s preporukama Stožera za civilnu zaštitu i minimalizirali socijalne kontakte, sve u cilju prevencije i očuvanja zdravlja naših polaznika u kolektivnoj borbi s COVID-19 infekcijom.

Radionice su obuhvatile pripremu za intervju, vještine komuniciranja s poslodavcem, ponašanje tijekom intervjua, najčešća pitanja postavljena kandidatu i poslodavcu, kao i uspješnu prezentaciju kandidata. Dakle, obuhvaćaju se najčešća pitanja koja polaznici mogu očekivati na intervjuiranju za posao. Radionice su također obuhvatile i dobre primjere neverbalne komunikacije koje svatko od polaznika treba osvijestiti i u budućnosti provesti u praksu kroz iduće prezentacije, kao i trening prezentacije vještina i uspješnost provođenja intervjua na razgovoru za posao.

Ova zadnja radionica je zapravo nastavak na prethodnu radionicu koja je obuhvaćala iste teme, a ovime je ujedno završen i posljednji, 4. modul radionica pod nazivom „Prezentacija i intervju.“

Zadnja izmjena: 6. srpnja 2020.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content