Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Održana edukacija Uspješan vrtić u Dječjem vrtiću Metković

8. veljače 2021.

Uz poštivanje svih epidemioloških mjera, dana 5. i 6. veljače 2021. godine, u sklopu provedbe projekta “Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković”, UP.02.2.2.08.0020 održana je edukacija Uspješan vrtić.

Edukaciju je održala Sanja Brajković, psihologinja i ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Korak po korak iz Zagreba. Istoj su prisustvovali ravnateljica, stručni suradnici i odgojitelji Dječjeg vrtića Metković.

Razvoj kulture vrtića u kojoj se djelatnici međusobno podržavaju u cilju unapređenja prakse i u kreiranju zajedničke vizije razvoja, osnovni je cilj ove edukacije. Ona istodobno odgovara na pitanja kako voditi tim vrtića na putu kompleksne, osobne i profesionalne promjene, kako postavljati realne i konkretne ciljeve unapređenja rada i postati djelotvorniji, te kako izraditi akcijski razvojni plan za poboljšanje djelotvornosti vrtića.

Projekt “Za skladnije i ugodnije dane u Dječjem vrtiću Metković”, UP.02.2.2.08.0020 provodi Grad Metković u partnerstvu s Dječjim vrtićem Metković, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u 100%-tnom iznosu, unutar Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Vrijeme provedbe projekta je 30 mjeseci, a ukupna vrijednost projekta je 6.083.886,65 kuna.

“Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Metkovića.”

Zadnja izmjena: 8. veljače 2021.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content