Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Održan sastanak partnerskog konzorcija projekta „dRural – tržište usluga za europska digitalna ruralna područja“

24. svibnja 2022.

Predstavnici Grada Metkovića sudjelovali su na sastanku partnerskog konzorcija projekta „dRural-tržište usluga za europska digitalna ruralna područja“, koji je održan 19. i 20. svibnja 2022. godine u Cavtatu.  Na sastanku partnera projekta „dRural – tržište usluga za europska digitalna ruralna područja“ bilo je riječi o projektnim aktivnostima u narednom razdoblju. Razvijanje kompleksnih servisa, biznis modela, održivost projekta, operativnog plana, tehničkim sastancima, radionicama i poboljšanje komunikacije među partnerima kako bi se maksimizirala vidljivost dRural aktivnosti, tek su neke od tema dvodnevnog sastanka partnera dRural projekta u Cavtatu.

U suradnji sa Domom zdravlja Metković, Dubrovačko – neretvanskom županijom te Tehnologijsko – razvojnim centrom “Tera  Technopolis” iz Osijeka te partnerima iz  Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije, Grad Metković je početkom prošle godine krenuo s provedbom dRural projekta financiranog, u sto postotnom iznosu, iz EU programa “OBZOR 2020”.

Vrijednost projekta je 15.296.927,50 eura, traje do 2024. godine i namijenjen je pametnim ruralnim zajednicama, revolucionarnom projektu koji promiče holistički razvoj ruralne zajednice, održivost digitalne inovacije i socijalnu koheziju.

Zadnja izmjena: 24. svibnja 2022.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content