Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

dRural webinar za prijavitelje na Otvoreni poziv za složene usluge

24. studenoga 2022.

 

U sklopu dRural projekta u srijedu, 30. studenog, će se održati webinar za sve zainteresirane koji se žele prijaviti na Otvoreni proziv za složene usluge. Ovim putem će se detaljnije pružiti sve informacije o pružanju složenih usluga u ruralnim područjima, a za koje se može dobiti poticaj od 50.000 eura.

Tim stručnjaka sudionicima webinara pružit će sve podatke o tehničkim aspektima dRural platforme, a sve kako bi se podnositeljima zahtjeva osigurala bolja kvaliteta prijave.

Registrirajte se ovdje!

Agenda:

  • Uvod – Luisa Gonçalves, Open Call Manager (F6S)
  • Otvoreni poziv za regionalne korisnike:  pružatelji složenih usluga (pregled) – Dušan Pevac (Open Call Manager, Food Scale Hub)
  • dRural Metaplatforma koncepta i arhitekture. Što staviti u prijedlogu Složene usluge. – Roberto Gimenez (tehnički coordinator za dRural, EUROB Creative)
  • dRural Core Metaplaform walkthrough – Carlos Corrales (glavni direktor FIWOO-a, tehnički voditelj Core Metaplatforme)
  • pitanja i odgovori

Napominjemo da prijave na otvorene javne pozive traju do 15.01.2023. Prijaviti se možete ovdje

Projekt provodi Grad Metković, Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA-om, Dom zdravlja Metković, Tera Tehnopolis iz Osijeka te partneri iz Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije.

Projekt dRural je financiran u sto postotnom iznosu iz EU programa OBZOR 2020., ukupne vrijednosti 15.296.927,50 eura.

Zadnja izmjena: 24. studenoga 2022.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content