Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Rad na projektu „Zaželi i ostvari 2“ UP.02.1.1.16.0396

21. prosinca 2022.

Za našu priču o radu na projektu „Zaželi i ostvari 2“ posjetili smo našeg dragog korisnika gospodina Marinka Vukojevića. Marinko je desetljećima radio kao profesor u srednjoj školi u Metkoviću, te je kroz svoj radni vijek svojim učenicima pružao potrebno znanje i samim time ih pripremao za što bolji i kvalitetniji život.

Gospođa Ivanka Ramić je dio projekta „Zaželi i ostvari 2“, kojim se zapošljavaju dugotrajno nezaposlene žene.  Opis njenog posla je briga o krajnjim korisnicima. Gospođa Ivanka trenutno vodi brigu o 7 krajnjih korisnika, a jedan od njih je i gospodin Marinko Vukojević.

Gospodin Marinko nam je kroz priču ukazao na važnost ovog projekta, govoreći kako je projekt za obje strane istovremeno koristan i plemenit,  jer su sve zaposlene žene putem projekta ostvarile radni odnos, a krajnji korisnici dobili bolju kvalitetu života.

Našu zaposlenicu Ivanku istaknuo je kao kvalitetnu i odgovornu osobu u obavljanju svakodnevnih kućanskih poslova, ali i osobu koja u svakom trenutku i nakon radnog vremena uvijek rado stoji na raspolaganju kako njemu, tako i ostalim korisnicima, pa čak i izvan  okvira dogovorenih poslovnih aktivnosti.

Zahvaljujemo Ivanki i Marinku na odvojenom  vremenu, isto tako i na ukazanoj važnosti ovog projekta koji uvelike doprinosi u prepoznavanju potreba naših dragih sugrađana  i povećanju kvalitete njihova života.

Projekt „Zaželi i ostvari 2“ (UP.02.1.1.16.0396) sufinanciran je sredstvima EU ( Europski socijalni fond), Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ ( 2014 – 2020) te poziva na dostavu projektnih prijedloga „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena – faza III.

Nositelj projekta je Grad Metković, dok su partneri na projektu: Hrvatski Zavod za zapošljavanje – Područni ured Dubrovnik, Centar za socijalnu skrb Metković, Općina Kula Norinska te Udruga Dobra.

Vrijeme trajanja projekta je 8 mjeseci, dok je ukupna vrijednost projekta 1.483.200,00 kn/196.854,47 eura.

Zadnja izmjena: 21. prosinca 2022.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content