Dobrodošli na službenu stranicu Grada Metkovića!

Anketa u sklopu projekta Digital Ethics Culture – D.E.C.

27. svibnja 2024.

Dobrodošli u našu anketu o kulturi digitalne etike među mladima!

Ovo istraživanje je dio projekta Kultura digitalne etike (Digital Ethics Culture- D.E.C.) koji financira Europska komisija za potporu talijanskim i hrvatskim tvrtkama u razumijevanju i usklađivanju s Općom uredbom EU o zaštiti podataka (GDPR) i nacionalnim zakonima o privatnosti.

Projektni partneri Eurelations EEIG, Cooperativa ODOS i Grad Metković nastoje potaknuti povjerenje potrošača i pravnu sigurnost promicanjem jasnih praksi rukovanja informacijama i poslovne odgovornosti. Naš fokus je na vrijednostima i ljudima, a ne samo na poštivanju pravila i izbjegavanju kazni. Stvarna usklađenost s GDPR-om je više od pukog označavanja polja; to znači istinsko razumijevanje politika privatnosti i njihovog utjecaja. Stoga radimo na tome da osiguramo da tvrtke integriraju etičke prakse i vrijednosti tako da propisi odražavaju ta načela, a ne da budu samo popis pravila.

Izuzetno cijenimo što ste odvojili vrijeme za sudjelovanje u ovom važnom istraživanju. Vaše povratne informacije pomoći će nam da razumijemo i riješimo ključne probleme u širenju kulture digitalne etike na teritoriju projekta.

Navedena anketa nalazi se na sljedećoj poveznici: https://form.jotform.com/241404067540347

Zadnja izmjena: 6. lipnja 2024.

Komentari su zatvoreni.

Skip to content